söndag 17 november 2013

Kanske inte hinner blogga på några dagar......

Hej! Hej!

Tar tid att röja det märker jag......har massor av dukar,gardiner och textil av olika slag, egna och arvegods. Bla bonader....

ArvegodsHar lagt upp några auktioner på Tradera och gjort i ordning en låda till Stadsmissionen eller liknande organisation. Den organisation som hämtar här vid dörren är inte så trovärdig men praktisk så dit blir det också en hel del av det som inte är så snyggt/användbart.

Den här är ganska kul och helt ny så den har jag "traderat"....
En av mina auktioner

Lika så 6 st helt nya servetter (ofållade) i damast.......

Tycker det är synd om inte så fina saker kan komma till användning även om nu jag inte ska ha dem.....

Tittar med ett öga på Johan Falk men jag tycker den är för våldsam ikväll . Gillar mer Mr Midsomer men det är ju oftast repriser tycker jag.......så jag tar min tekopp och fortsätter läsa GW tror jag.....

Har en del att stå i de närmaste dagarna så om ni inget hör från mig har jag inte försvunnit....utan tar bara 5 kommentarer:

 1. Kan vara skönt med en lite paus ibland när man har lite att göra. Då får blogglandia vänta.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Så bra att du berättar om Din bloggpaus, så man slipper undra var Du är-Du har mycket sparat , när jag flyttade skänkte jag massor till Estland . Mina barnbarn har ju varit på skolresor dit, folket på landsbygden där har inget ting.varken dukar eller gardiner. ring så kommer de och hämtar, man får ju inget med sig dit man går, heter det ju i visan. Mina barn ville inte ha något av detta, det är ju andra tider nu.
  Känns så skönt när man kan göra någon nytta. Tag det lite lugnt nu lilla vän,
  kram från Harriet.

  SvaraRadera
 3. Tack för hälsotips hos mig!
  Så fin bonad med livets trappa :) Och kul med pappas betygsbok, vilket roligt minne :)
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Åh vilken vacker bonad du har inhandlat från Tradera! :)

  Önskar dig en fin måndag!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 5. Ibland får man låta bloggen vila.. Det är ju så lät att komma tillbaka när man får tid och lust.. Min pappas gamla betygsbok har även jag kvar och den ser precis ut som din..

  Kram Maidi

  SvaraRadera