lördag 25 maj 2013

Gott och blandat,4

Vaknade till ganska trist väder men framåt dagen blev det underbart! Soligt och varmt......tänkte åka in till city för det känns som om det alltid finns en shoppinglista på G. MEN kom att tänka på att det var "lönelördag" och en sådan dag behöver ju inte jag som är helledigt in och trängas med folk.......

Så det blev altanen och min bok som ska vara klar tills måndag då det är läsecirkel igen.
Har bara hunnit läsa halva ännu vilket är väldigt ovanligt när det gäller mig. Jag brukar läsa flera böcker i veckan i vanliga fall men sista tiden har jag haft väldigt svårt att koncentrera mig och finna ro för läsning. Men det kommer att bli bättre....Boken är lättsam men tar upp allvarliga ämnen.....ska strax fortsätta med den när jag nu kommit igång.
Har tagit paus och sett denna välbekanta herre lösa ett fall (jag lyckas aldrig räkna ut slutet men tittar ibland ändå)

 
Sen har jag läst en artikel i Aftonbladet om bråken i Stockholm och det är som jag trodde (skrev om det häromdagen) att det finns proffs inblandade i detta. Det är väldigt skrämmande tycker jag och jag undrar vad vi ska göra åt dessa personer. Minns ju EU kravallerna här i Gbg. Jag var ute på stan då .......det var inga vanliga "fromma fredsälskande" personer i farten då inte.......LÄNK TILL ARTIKELN HÄR

Sen måste jag avsluta med att visa er min favoritglass! Jag tog den sista ur frysen idag......Har ni någon favoritglass?
Fortsatt trevlig helg önskar jag!

"Ett rum utan böcker är
som en kropp utan själ."
Latinskt ordspråk

1 kommentar:

  1. ja lilla vän, vi är på samma våglängd vad det gäller kravaller och sådant. i dag mors Dag har jag varit hos min dotter. Mamma C, du vet. Vi fick jättegod tsatsiki och grillad kyckling.
    Rostade potatisar och grönsaker. Det blev glass till efterrätt, och kladdkaka till kaffet. Du frågade vad jag tycker om för glass, köper dem på Coop,8 pack strutar, iswaffler heter de.
    nu skall jag göra mig en varm macka, är döhungrig
    vi hörs ha det så bra. kram från Harriet

    SvaraRadera