lördag 30 mars 2013

Sommartid...känns inte helt aktuellt....


Ok, nu är den här igen..."sommartiden"......ni som följt min blogg länge vet att jag skrivit om detta tidigare och jag har inte ändrat åsikt. Inte än iallafall......Som den nattmänniska jag är blir jag ju inte trött en timme tidigare bara för att någon påstår att vi ska vrida lite på klockan......och sen urtrött på morgonen.....Men jag är överlycklig över att vara pensionär för nu kan jag ju sova så länge jag vill!! Och sommartid nu....nja....Jag tillhör dem som vill ha samma tid året om  och den som vill kan väl skutta ur sängen tidigare eller hur det nu blir.......och till dem som säger att man vänjer sig orkar jag för min del inte längre argumentera med. Undrar vad ni tycker?

Jag har varit på Påskmat hos äldste sonen och träffat lilla ljuvliga Fia! Vilken lycka.....att sen bli bjuden på jättegod mat uppskattar jag verkligen. Istället för påskgodis "presentade" jag med Bingolotter och förväntar mig naturligtvis att vi ska vinna! Spännande iallafall.......Fortsatt trevlig Påskafton!

3 kommentarer:

 1. U ja ändringar är alltid jobbiga. Ha en fin fortsättning på påskhelgen.
  Hoppas att nya bloggenär snäll mod dig och inte ställer till det så mycket.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Hej Maj!
  Bra att du undrar! För mig är det en självklarhet att 'alla' ska förstå vad man menar ..
  men så är det ju inte :O)
  Vår son äger flera stora växthus där han odlar gurkor! Började i februari plantera små plantor, som nu växt till sig och som börjat ge skörd! Husen är uppvärmada med fliseldning och i någon mån olja! Tillkommer flera hus ännu under våren som ska planteras! Sammanlagt blir det väl ca femtontusen plantor när allt är planterat! Odlingssäsongen avslutas någon gång i okt-nov!
  Jag arbetar halvtid hos honom och även flera personer till har heltidsjobb!
  Från nästa år får också jag sova på morgnarna ... ;O)
  Ha en fin fortsättning du också, hoppas du förstod min lilla förklaring :O)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tycker att vi alltid ska ha sommartid....Dessutom tycker jag att det där påskbordet ser väldigt gott ut !
  Ha det gott ♥
  Kram Anneli

  SvaraRadera