fredag 20 december 2013

Konstverk/konst......vad är det.....

Vad är egentligen konst? Om detta har det skrivits spaltmeter, många har tyckt till, kulturdebatten rasar......vem minns väl inte Ecco Homo osv
Nu gäller det ett Konstverk (?) i Göteborg......Jag kan personligen inte fatta hur någon kan placera ett verk, kallar det så, så att det utgör en trafikfara. Det är fritt att klättra och klänga på det har det uttalats. Undrar vilken förälder som låter sitt barn ens närma sig dessa i vissa fall sylvassa stenar. LÄS ARTIKELN HÄR och titta på Konstverket. Så här skriver Wikipedia om konst LÄNK HÄR (jag har gjort en något syrlig kommentar i GP, kunde inte motstå det)

Hela förmiddagen var här urdåligt väder så jag kom inte iväg med mina julkort och jag hade flera jag tänkt köpa......hinner imorgon tänkte jag.
Då fick jag ett kort från en kär "kusin" som hon gjort själv och plötsligt fick jag inspiration till att göra egna kort jag med. Tack för det Gudrun!

Jag har flera lådor med pyntsaker men har saknat lust att göra något.......nu ligger pennor, sidenband, papper och "Karlssons" i en enda röra på bordet men det har blivit några kort......


Jag fortsätter göra kort, tittar väl på "På spåret" och väntar på min beställda mat (Mat.se) och läser lite......lugnt och mysigt alltså.

önskar

TREVLIG KVÄLL

~****~2 kommentarer:

  1. Vad bra med inspiration!
    God jul ö Maja

    SvaraRadera
  2. är bara inne och kollar var Du är, lilla vän. Kram från Hajan

    SvaraRadera