söndag 8 december 2013

Snön kom och försvann........

Jag blev väldigt förvånad när jag vaknade imorse och det var alldeles vitt ute. Nja.......inte som på bilden ovan som kommer från nätet men årets första snö här hos mig.


Mitt pynt som står i skydd av balkongen ovanför klarar sig från snö. Jippi!

Annars har det varit värsta ruggvädret hela helgen med stora problem i trafiken här i Göteborg. Spårvagnar som inte fungerar med isiga spår, bussar som inte klarar uppförsbackar osv. Skönt att vara inne då.

En stor överraskning var att Farmors Bästa kom på ett impulsbesök. Om ni bara visste hur go hon är!
(däremot lägger jag inte ut några bilder på henne) Sitta still i knä är kanske inte högsta drömmen men vi hann ju ta ett kort och jag hann "snusa" lite på Gulligaste Prinsessan......
Nu är all den vita snön bort och det är mörkt och svart ute igen. Men vad kan väl passa bättre än denna kära välkända sång
LYSSNA HÄR

7 kommentarer:

 1. Här ligger snön kvar. Visst blir det ljusare och trevligare, men bilkörning och promenader blir inte alls trevliga. Får se om de har plogat undan till imorgon eller om de låter det ligga kvar och frysa till, så att det blir så där olidligt knöligt och knaggligt att gå på.
  Mysig musik! Hur gör du när du lägger in det i din blogg?
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Jag igen! Tack snälla rara du för beskrivningen på hur jag lägger in musik. Måste testa det kanske imorgon när jag inte är trött.
  Tack än en gång - vad vore livet utan bloggvänner!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, precis så var vädret i helgen och nu är det 2 minus här och snöar lätt igen. Men det är jag glad för, är det vinter skall det vara kallt och snö. Men inte slask, det avskyr jag. Men är det inte märkligt, det kommer snö och spårvagnarna kan inte gå......vad är problemet. Förr gick dom ju i snö.....i alla fall som jag minns det.
  Den där lilla som sitter i farmors knä, hon kan nog få farmor till det mesta hon!!!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Tänk om ändå snön hade fått vara kvar.. Nu är det så halt så man knappt vågar gå ut med hunden..
  Hoppas att vi i alla fall får en vit jul..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det underbart när man får besök av sin lilla prinsessa! Det bästa som finns!

  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera
 6. Här är snön kvar, det har snöat lite smått halva dagen idag. Jag tycker det är så otäckt med halka. Går med broddar till jobbet varje dag.

  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 7. Hej Maj!

  Så mysigt med så sött prinsessbesök! Barnbarnen förgyller verkligen tillvaron. Grattis till Veckans blogg. Är inte ett dugg förvånad. Hos dej är det alltid så varierande och intressant att läsa.

  Blev jättefint med utemöblerna inne tycker jag :o)

  Min mistel är faktiskt en fuskis. Egentligen inte riktigt min grej med fuskisar då det gäller växter. Men mistel finns sällan här och den där är faktiskt godtagbart fin ändå ;o)

  Mys & Må!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera