onsdag 11 december 2013

Mera glögg mera glögg.......

Jag gillar min hemgjorda glögg jättemycket ! Så nu är det dags att göra en ny omgång.

 Recept på KERSTINS VINNARGLÖGG HÄR

Ni som hängt med min blogg vet att jag inte hade någon mortel förra gången men idag var det premiär för den nyinköpta morteln. Fungerade utmärkt och snygg är den ju också!

Imorgon är det steg 2 som gäller och sen är glöggen klar. Sådana recept tycker jag om.

Annars har det varit en lugn "innedag" i Lyan. Lite vanligt hushållspyssel som vi alla måste göra, mer eller mindre, Jag tillhör nog kategorin "mindre" men det har ni nog förstått redan........Det är därför jag väljer detta Tankekort

 
Har tittat på "våra bönder" och tänker på hur svårt det måste vara, att vara sig själv när man omges av ett helt tv-team......men kanske någon/några fortfarande träffas och kanske tom funderar på förlovning mm

Just nu är det Paus i Efterlyst på tv3.......funderar på dessa jackstölder till höga belopp. Räknar med att det inte är föräldrar/vuxna som köper jackorna men måste man inte som förälder fundera över om ens ungdom kommer hem med en helt ny jacka ......och förklarar att man fick den av en kompis som tröttnat på den eller liknande.

Fortsatt trevlig kväll!

7 kommentarer:

 1. Jag gör också bara saker om jag tycker det är skoj, annars får det vara. Det har varit så många år tidigare med en massa måsten, så nu är det dags att välja och vraka mellan det man vill göra.

  SvaraRadera
 2. Ja ibland kan det vara skönt att bara göra det man verkligen vill, tror de e bra för själen. Glögg är ju bara så himla gott får kolla receptet du har hänvisat till.
  Ha en skön tredje advent/kram

  SvaraRadera
 3. Numera resonerar jag att livet är för kort för att slösa bort tid på saker som absolut INTE är nödvändigt.
  Ditt glögg-recept verkar spännande men jag tror inte vi har renat hemma. Ska det vara
  snaps så är det Skåne som gäller.
  Det är inte alla föräldrar som hänger med i märkes-hysterin och vet inte vad en jacka kan kosta och tycker att köpet är ok.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. Jag hade inte heller Renat för det fanns inte i den Systembutiken jag gick in i. Det blev Vodka istället och det smakar ju inget så det blev bra. Det är ju skillnad med Skåne men vem vet kanske blir jättegod smak

  SvaraRadera
 5. Jag ska göra min tredje sats av glöggen till Lucia... den är verkligen god och jag är så glad att du delade med dig av receptet :)

  SvaraRadera
 6. Hej lilla >Maj, nu är jag på banan igen. Så det kan bliva men nu har jag larm, och hemtjänst med. Det kommer nog att gå bra detta med. Man vänjer väl sig.
  Skall gå runt i dag till alla bloggare, och kolla jag har saknat detta mycket.
  vi hörs kram Hajan- PS drick inte för mycket GLÖGG Ds

  SvaraRadera
 7. Mycket kloka och tänkvärda ord!

  Ha en fin dag!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera