fredag 20 december 2013

Konstverk/konst......vad är det.....

Vad är egentligen konst? Om detta har det skrivits spaltmeter, många har tyckt till, kulturdebatten rasar......vem minns väl inte Ecco Homo osv
Nu gäller det ett Konstverk (?) i Göteborg......Jag kan personligen inte fatta hur någon kan placera ett verk, kallar det så, så att det utgör en trafikfara. Det är fritt att klättra och klänga på det har det uttalats. Undrar vilken förälder som låter sitt barn ens närma sig dessa i vissa fall sylvassa stenar. LÄS ARTIKELN HÄR och titta på Konstverket. Så här skriver Wikipedia om konst LÄNK HÄR (jag har gjort en något syrlig kommentar i GP, kunde inte motstå det)

Hela förmiddagen var här urdåligt väder så jag kom inte iväg med mina julkort och jag hade flera jag tänkt köpa......hinner imorgon tänkte jag.
Då fick jag ett kort från en kär "kusin" som hon gjort själv och plötsligt fick jag inspiration till att göra egna kort jag med. Tack för det Gudrun!

Jag har flera lådor med pyntsaker men har saknat lust att göra något.......nu ligger pennor, sidenband, papper och "Karlssons" i en enda röra på bordet men det har blivit några kort......


Jag fortsätter göra kort, tittar väl på "På spåret" och väntar på min beställda mat (Mat.se) och läser lite......lugnt och mysigt alltså.

önskar

TREVLIG KVÄLL

~****~4 kommentarer:

 1. Jag tycker också om att pyssla, men i år har det inte blivit några egna julkort.
  Ang. stenstatyn - det var det dummaste jag sett och den var ful och livsfarlig.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Vilka söta kort du gjort! Det blir extra kul för den som får dem när det är skapade av givaren. Det där med vad man kan kalla konst är det nog väldigt delade meningar om. Allt ligger ju i betraktarens ögon. Inte bara en gång man själv tänker.... "HUR TÄNKTE DOM!" ;o)

  Trevlig Helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 3. Ja alltid reder det sig till det bästa, Du är fena PÅ ATT ORDNA SAKER OCH TING.
  jULKRAM TILL dIG LILLA VÄN FRÅN hAJAN

  SvaraRadera
 4. Nej, tacka vet jag det gamla fina runda ägget i Allén, mjukt och roligt och ofarligt och jag tror det står kvar ännu.
  Roligt att använda sina pysselgrejer och det blev ju jättefina kort!
  Agneta kram

  SvaraRadera