torsdag 19 december 2013

Upp och hoppa.......

RRRRRRRiiiiiiinnnnngggg!

Ingen ro i lyan sen igår. EN timme går väldigt fort när jag sitter i fåtöljen men en bok, dator, eller kanske tidningen. Och då är det dags att röra på "tanten".....inte direkt upp och hoppa men gå i rask takt. Lyan är ju liten och jag går runt, runt men vänder ibland för att inte bli alldeles yr.
Tycker faktiskt att det känns lite kul och som en utmaning jag gett mig själv......

Men vädret, vädret! Av personliga skäl bestämde jag mig för några år sen att aldrig eller sällan säga något om vädret. Det kan jag ju inte göra något åt.....men knappt dagsljus på hela dagen och småregn det är ju inte kul alls.
Ja, det är nog en bra idé detta med motion inne. (glömde skriva igår att jag naturligtvis haft motionscyklar men huuuu vad tråkiga att cykla på. Och inte kunde jag, som tänkt var, höra vad de sa på
tv för ljudet från motionscykeln överröstade ju).


För att pigga upp mig och få ny energi blev det nypressad apelsinjuice .......pressen är från barndomshemmet! Mysigt faktiskt att pressa i lugn takt och tänka på mamma.....(pappa var aldrig i köket mer än när maten var klar)

Idag var det dags att beställa mat igen och jag satsade på en helt ekologisk "fruktkasse". Ska bli spännande att se vad jag får och hur frukten smakar. Och hållbarheten......?


Ikväll har jag sett Ernst och jag tycker att han har tonat ner sig och sin hurtighet och att programmet idag var trevligt! Uppiffade köpta köttbullar kändes bra......

Det räcker med tv nu för min del och det blir ett korsord och slutet på GW Perssons bok. Tyvärr tycker jag att jag tappar tråden när jag inte läser ut den snabbt utan den får ligga oläst en/några dagar.

Och motionsklockan har jag ställt undan för ikväll. Behöver ju inte chocka kroppen så här direkt....

8 kommentarer:

 1. Har oxå tittat på ERNST men nu är det väl sängen som gäller, ligga å läsa en stund. Och, ja , jag är redan med i gruppen du avser, mycket trevligt att titta på där.
  SOV GOTT

  SvaraRadera
 2. Kollat på Ernst jag med, och jag gillar karln. Vi duschar vår amaryllis med duschspruta på mossan ibland. Blomman är en smaksak, men jag gillar den med sina vackra klockor.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Heja på - ut och gå! Eller upp å gå blir det ju. Jag tror jag måste göra som du, ställa klockan. Idag har jag bara använt den när jag gräddade kakorna i ugnen.
  Ha det gôtt!

  SvaraRadera
 4. Verkar som en alldeles utmärkt idé att ställa motionsklockan på ringning och gå ett varv :)
  I morgon är vintersolståndet - sen vänder det och vi går mot ljusare tider igen...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! det var längesedan :) hoppas allt är bra inför stundande Jul!här blir det mycket jobb..men så är det med vårdjobb ! hur som helst God Jul o Gott nytt år <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 6. UT, vår lokaltidning var alltså här idag. Jag skrev en insändare, och de kontaktade mig för de tyckte det fanns material för en liten artikel istf insändare. Bara desto bättre! Det kommer nog med i morgondagens tidning redan, kanske kan du läsa det på ut.se Har mailat GP också, men inte fått svar.
  Det visade sig vara ÄNNU värre nu när kontraktet kom! Han har gjort om det till MOBILT bredband, vilket innebär att vi får MINDRE tid för att streama, se på play-kanaler o.s.v än vi har nu! Det har jag verkligen inte sagt ja till! Han har alltså utnyttjat att jag visade strupen och sa att jag var oteknisk och inte visste, när han frågade om vi hade mobilt idag!
  Inte för att jag tror att jag kommer kunna bryta avtalet utan att betala mig ur det, men jag kan snacka skit! Och varna andra för Tele2!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. hejsan Maj. Hurtig tycker jag aldrig han varit, men nöjd med sitt liv, har han ju alltid varit. Jag njuter i fulla drag när hör honom och ser honom.
  Nu skall jag försöka tvätta håret, och sätta mig och se På spåret.
  ha det så gott Maj, jag tycker Du är jätteduktig med alla prylar och motion
  inom hus. Heja,heja på Dig-
  kram Harriet

  SvaraRadera
 8. Men oj så duktig du är! Vilken disciplin att resa dig varje timme och gå runt!
  Har också börjar gilla Ernst, han gör ju så himla mycket fint! Tyckte precis som du förut, att han var FÖR käck på något sätt, men nu tycker jag att han är jättemysig!

  Fin fjärde advent till dig
  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera