lördag 13 september 2014

Lilla Valde hittad vid liv......

Det är väl inte många av oss som missat att läsa om lilla Valde, bara 2 år, som försvann igår men lyckligtvis hittades vid liv idag
Alla som varit i kontakt med en liten kille/tjej i den åldern vet ju hur oerhört fort allt går i deras värld. Ett toalettbesök av farmors sambo hade kunnat slutat på ett ohyggligt sätt.

Jag är en sådan person som lätt, ofta alltför lätt, lever mig in i andras situation. Vilken ohygglig natt det måste ha varit för alla i familjen och inte minst lilla Valde.......tänk er att vara 2 år och springa iväg på upptäcktsfärd och plötsligt inse att det inte finns någon människa i närheten....och ingen napp.Ingen varm och god välling heller.

Mörkret börjar sakta sänka sig där i skogen, det blir kallare o kallare  Valde tröttare och tröttare......stackars lille Valde!!
Lyckligtvis måste han ha satt sig ner under  en gran (hörde att han hittats så) och så småningom somnat. Bra att han  inte sprungit omkring i naturen där han kunnat snubbla, fastna, hamnat i vatten osv........
Många tankar till familjen och Lille Valde!

Nu kan väl dagen bara bli bra efter denna lyckliga nyhet!
Var rädda om er 3 kommentarer:

 1. Vilken hemsk upplevelse för föräldrar och anhöriga. Man blir så glad när sådant här slutar lyckligt. Kram

  SvaraRadera
 2. läste att de hittat den lilla pojken. medan farmor var på vårdcentralen med ett annat syskon till Valde, smet han ifrån Farfar, så tråkigt det kan bli.
  hoppas alla är glada nu..

  SvaraRadera
 3. Ja, vi har fulgt med på radio (og andre media) her i Norge også! Heldigvis fikk det en lykkelig slutt :-)

  SvaraRadera