fredag 11 april 2014

Vilket par lämnar Let's Dance......

Händer inte mycket i Lyan fn, iallafall inget jag vill blogga om......kollar på TV4 och "dansen"....har lite svårt att bestämma mig för vilka som bör lämna. Kanske blir det Patrik?
Skickar paren en bild på mina tulpaner. Så fräcka tycker jag
Trevlig fredagskväll önskas från Lyan

Ps. Minns ni att jag torkade eller försökte torka jordgubbar häromdagen. Totalt misslyckade så tyvärr blev det soppåsen direkt. Får se om jag försöker igen....men det blir dyrt när man inte har egna bär.

7 kommentarer:

 1. Vi vet ju nu att det Blev Lotta. Jag r4östade faktiskt på Lotta , lade en på Benjamin eftersom han hade ont Celle och kenza. Patrik röstade jag på första gången. men han har nog många vänner som håller på honom. Nu skall jag lägga mig, vaknar vid fem, halvsex i morgon bitti, då måste jag ja den darJÄKLA VECKOTABLETTEN
  och sova ett tag. Gå och lägg dig Du med lilla kompis. Det är en dag i morgon med.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 2. Riktigt läckra tulpaner!
  Angående ditt försök att torka jordgubbar... det bästa är att skaffa en elektrisk svamp/ grönsakstork med termostat... funkar alltid :)
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tulipaner! Och perspektivet är så läckert. Jag läste i tidningen idag vem som lämnade Let's Dance. Jag halvföljer det bara så där lite grand.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Hej Maj!
  Vilka fina tulpaner! Jag har inte följt Let's Dance den här omgången men läste idag att det var Lotta som åkte ut..

  Saida ja, henne kommer man ihåg. Jag brukade läsa hennes spalt i mormors tidning.

  Ha en fortsatt trevlig helg,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Nu jobbade jag i fredags, så jag missade dansen. Men har tröttnat lite, det känns inte som det är dansen som är det väsentliga längre. Är jag gammalmodig då...?
  Urläckra tulpaner!!
  Ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Godkväll Maj!

  Ja, nu vet vi! Tycker nog att Patrik skulle åkt ut istället, han ser ju stel ut som en pinne( ja, inte för att jag skulle göra det bättre själv). T ycker att Lotta är duktig!

  Fin vecka till dig
  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera
 7. Här hos oss var det en som blev glad när Lotta åkte ut.. Min gubbe brukar inte klaga på mycket men Lotta Engberg klarar han inte av.. För klämkäck tycker han.

  Kram Maidi

  SvaraRadera