torsdag 24 april 2014

Starkare händer finns att köpa.....

Har alltid varit svag i händerna och  det märks särskilt när det gäller att öppna burklock. Men jag har hittat lösningen hos Bluebox Länk http://www.bluebox.se/search/ppnare
Jag beställde rostbröd när jag köpte mat senast (mat.se) men missförstod fotot och fick "värdens läääääängst" bröd och eftersom jag bara har ett litet frysfack att förvara djupfryst i så äter jag nu brödet som det känns på både längden och tvären. Provade "musklerna" på en hallonsylt och smörgåsjärnet har kommit fram igen

Jag äter vanligen marmelader, ofta fikon, på rostat bröd med ost..  men blev så sugen att testa den nya sylten jag köpt. Älskar hallonsylt!! Tyvärr blev jag nog lite besviken för den var smaksatt med vanilj men jag tyckte det smakade vanilj med hallon. Kanske ovanan.
  
Har ingen aning om varför texten är röd hos läsarna men svart hos mig. Jag kan inte rätta det och fattar inte varför det blivit så här. Trolleri?

Jag äter vanligen marmelader, ofta fikon, på rostat bröd med ost...men blev så sugen att testa den nya sylten jag köpt. Älskar hallonsylt!! Tyvärr blev jag nog lite besviken för den var smaksatt med vanilj men jag tyckte det smakade vanilj med hallon. Kanske ovanan.
 * * * * *
För övrigt inget särskilt att berätta.Fortsätter rensa i garderoben, verkar ha hur mycket " kontorsarbete" som helst. Vad gjorde man utan dator?

Har nyss sett ett avsnitt av Badhotellet. på tv4. Gillar den serien som jag tidigare trodde var slut för denna säsong. För av någon underlig anledning upphör många av de program jag ser på för säsongen just nu.
Sen kommer den tid då vi bjuds på gamla repriser och som jag skrivit tidigare skulle jag vilja skicka licensräkningen tillbaka med text "redan betalt".....Nej, det är positiv jag ska vara!!

Natti och vi ses kanske till

2 kommentarer:

 1. Marmelad å ost på rostat bröd är smarrigt, ibland kan de va så in i den å få upp burkar då e de bra dom hittar på bra verktyg som kan va till hjälp.
  Ha en skön helg/kram

  SvaraRadera
 2. God morgon Maj. Jag äter också Rostat bröd varannan morgon, varannan äter jag havregrynsgröt med mjölk. Bara för att få B-vitaminen. Jag har aldrig brödet i frysen. Jag har det i kylen längst ner, . ,. Det är lite fuktigt ibland, men det går att rosta i alla fall. På söndag kommer Per, då åker vi och handlar, så jag får hem lite till Valborg.
  Det kommer en grane till mig den 30 April. Jag lovade att bjuda på Sill och gräslök.
  Sen bliver det Jordgubbar till efterrätt. Kaffe och kaka. Första Maj kl 18.00 är
  det ju från Lundastudenternas sångkör, det är ett måste. Badhotellet är inte slut.,
  och Du kan redan nu se nästa veckas avsnitt, på tv 4 play. För då är det någon gala
  på tv 4. I kväll går jag på Lets dance , Ha det så bra, jag tycker Du är jätteduktig.
  kram från Hajan

  SvaraRadera