torsdag 10 april 2014

Någon som är Sierska.....?

Vissa saker är väldigt irriterande för mig och ett av dessa är fenomenet att lägga ifrån sig tex nycklar och dyligt på de mest otroliga ställen så att jag inte hittar dem, iallafall inte när jag ska/vill ha dem
http://shop.textalk.se/shop/1086/art86/h7421/5287421-origpic-1ef6c6.jpg Minns ni henne?

Just nu letar jag efter ett rabatthäfte som heter Enjoy som finns bla i Göteborg. Några kanske har ett sånt? Jag hade mitt häfte på bordet till mina utemöbler som stått i hallen över vintern. När jag flyttade ut bordet för en tid sen lade jag rabatthäftet,,,,,ja var? Grrrrrrr

Om någon av er som läser har förmågan att hitta saker (som många påstår att de har )så har ni chansen att få ett presentkort på 100 kr till en bukett tulpaner om ert tips leder till att jag hittar det under morgondagen......Har själv letat på diverse ställen utan resultat.
Spännande tycker jag det ska bli och Lycka till.

Väntar på att klockan ska blir 20.00 för då ska jag titta på serien Badhotellet på tv4.

1 kommentar:

 1. Saida var verkligen bra, De säger att dottern tagit över den gåvan. Men det har jag inget hört om. Lägger ifrån sig saker gör vi nog allesammans. Men vet Du vaD JAG ÄR DÅLIG PÅ, jag kommer fram till Kylskåpet öppnar dörren, Men vad tusan var det jag skulle hämta, ibland bliver jag orolig, det är ju början till demens..
  min bästa vän letade efter sina glasögon, vi skulle spela kort där hos dem.
  jag får ta ett par andra sa hon, sen skulle vi ha dricka i pausen så hon öppnade kylskåpet, där låg hennes glasögon. Då så sa ;Mait . jag undrar var det är då, som jag skulle lägga i kylskåpet. Det fick vi aldrig reda på.

  kram Hajan, var inte orolig Du är inte ensam om detta fenomen.


  kylskåpet, där låg hennes glasögon.

  SvaraRadera