tisdag 10 september 2013

Både positivt och negativt......

Oh så roligt att så många nu hittat till min lilla utlottning. Välkomna säger jag också till nya följare och hoppas ni kommer att gilla min blogg!

Idagens GP stod det att eftermiddagen delvis skulle innehålla rikligt med regn....är det några som gärna för mig får ha fel så är det de som spår väder. Här har varit det underbaraste väder, sol och blå himmel och altanen har kommit till sin rätt.....på tal om "rätt".....så blev det favoritsoppan med mumsig efterrätt till lunch


Jag är så nöjd med att jag har lust och ork att fortsätta få ordning i garderoben.

Ibland undrar jag om jag inte skulle börja köpa kläder med dålig kvalitet så det blev fula och jag tröttnade på dem....ytterligare något har ändå hamnat  i "återvinningen" men det är ju inte precis tomt på tröjor mm (finns fler i andra kartonger)


Passar på att tvätta och fräscha upp lite vintertröjor nu när det är så bra torkväder.....


Är kanske inte så spännande saker jag skriver om men för mig är det superviktigt att kanske äntligen få fint omkring mig så att jag framöver kan komma igång med diverse aktiviteter. Bjuda hem vänner , gå på bio/teater/musem/kanske opera..... och lite shopping blir det nog! Men som jag skriver om bloggen är ju huvudsyftet att ni "hänger med mig på min resa som singel.......

Jag har väldigt mycket tankar, synpunkter mm på vad som händer i omvärden också och fn kan väl ingen undgå att följa utvecklingen i Syriern. Har nog aldrig riktigt trott på militär aktion (här vill jag inte ha fel)  och om jag fattar det hela rätt verkar det "klokt" att låta Putin ta åt sig lite av äran om de nu lyckas komma fram till en lösning.


MEN en artikel i dagens Aftonblad kan jag inte missa att hänvisa till. Undrar om vi verkligen fattar hur bra vi har det vi kvinnor här i Sverige mfl länder. Jag vet att vi kan göra mer här hemma också men kanske bör vi, media mfl besinna oss lite ibland.......LÄNK HÄR

Sen vet ni att jag gillar sport och jag kollar på fotbollsmatchen medan jag bloggar. Gillar att den börjar så tidigt att inte hela kvällen handlar om fotboll. 

Ser fram emot att dra vinnaren i mitt lotteri, ska bli spännande. Tack igen för att du/ni tittar in till mig, Det stimulerar mig att fortsätta skriva här......i väntan på min oskrivna bok kanske.....

Trevlig kväll önskar jag 
och håller tummarna för Sverige
Heja! Heja!5 kommentarer:

 1. jag tycker Du är jätteduktig Maj, jag skulle behöva lite av din energi.
  Vet inte vad det är, men lite har jag tappat av gnistan, jag kan inte rå för det.

  kram

  SvaraRadera
 2. En sån vacker sopptallrik Du har.
  Himla skönt att få undan, och ordning och reda.

  Nu ska jag lyfta in min gamla kökssoffa i köket igen.
  Den har hamnat i Stora Rummet, för att jag hade tänkt att det var bästa vägen ut ur mitt liv för den, trots att jag älskar den...men nu, blir den min kökssoffa en stund till :)

  Kramen från Eva

  SvaraRadera
 3. Jag är en kasta och rensa människa på både gott och ont. Ibland ångrar man bittert att man kastat något. Läste artikel om kvinnorna man kan inte tro det är sant som man läser. Såg fotbollen också, vi vann men det var en kass match i mina ögon.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. I sista minnuten har jag kommenterat på din utlottning..
  Du inspirerar mig lite nu att tag i mina garderober.. Undrar vad man kan hitta i dom?

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Rensa och ordna i garderober och förvaringsskåp gillar jag verkligen. Nu är det snart dags att packa ihop sommarkläderna, ja de som är fina nog att packa ihop.
  Samma gäller skor, det är alltid lika roligt att ta fram säsongens skor, gå och inhandla något nytt par. Jag har arbetat i skobutik, så det är en "sjukdom" ha,ha.
  Nu ska jag ner och laga lite kaffe till oss, har bakat första äpplekakan för i år med äpple ifrån trädgården, sedan blir det lite titt på TV.
  Ha det bra
  Monkan

  SvaraRadera