tisdag 20 augusti 2013

Vissa människor borde inte få ha hund.....
 
Det var ingen sådan liten "tuss"Grrrrrr Vissa människor borde inte få ha hund!
I badrock och handduk runt nytvättat hår "stormade" jag, igår,  ut på min altan för att "läxa upp" en hundägare.
Hunden var lös på vårt innergård med lekytor, sandlåda mm (trodde den smitit först). Stod i sandlådan och sprätte sand med tassarna åt alla håll. Jag uppfattade det som om den nyss kissat!! Grrrrr-är det din hund sa jag till en ung tjej (kanske 25-30)

-ja det är det sa hon och sken upp!
-jaha, då kanske du ska ta bort den från sandlådan då.....och lite mer som jag inte skriver här
- DÅ tittade hon på mig som om jag var en utomjording eller liknande.

Släpade fötterna, som bara vissa kan, och tog med sig hunden (inte i koppel nu heller fast det är många barn som leker här) och försvann in i en trappuppgång....kanske kan man förvänta sig att vovven nu kommer att hålla till i/vid min häck istället? Grrrrr


Jag tvivlar på att hon hade sådan "koll" på hunden, något liknande den på bilden, att hon kunnat hantera den om den sprungit mot barnen. Att vi har skyltar på området som säger att hund måste hållas kopplad ...ja, det berörde inte henne. 

 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6FzY4ZY140HSGDW0lZTxjybpjYv0Zy7MuZ-Tgel3wZVRQosEv
Hörde vid kvällningen av grannar att flera sett det MEN ingen hade gjort något..... om hon inte ändrar sitt beteende så säger JAG till igen. Kanske tom hytter med lilla fingret!

Jag har inte varit hos Chili ännu och funderar så det knakar om och i så fall hur jag skulle kunna bygga om. Av en  kommentar framgår att hon har skafferi men inget städskåp. Det har jag och det vill jag ha kvar......mat i klädkammaren är ju inte heller någon hit.

Huset är byggt på 60-talet och då skulle man nog inte laga mat hemma.....iallafall inte om man bodde i en etta. Så måste det vara!
OM PLAN  A  INTE FUNGERAR HAR ALFABETET 27 BOKSTÄVER TILL

3 kommentarer:

 1. håller med dej om att vissa inte borde ha hund särskilt dom som TROR att de har sten koll på sin hund vilket de oftast inte har
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. hÅLLER MED dIG, VARKEN HUNDAR ELLER KATTOR
  SKALL SPRINGA I SANDLÅDOR. hÄR DÄR JAG BOR FINNS DET INGS UTEKATTER. dÄR JAG BODDE FÖRUT VAR DET FÖRFÄRLIGT OCH DENNA DOFT AV KATTKISS ÄR HEMSK.
  hÄR SPRANG DET PUDLAR LÖSA, OCH DET VAR NÄR NZI
  LEVDE HON Var ju en stor schäfer. Då ropade min dotter, koppla era hundar och inte ha dem lösa här på cykelbanan. Det tyckte De inte om, så det var nog en del prat om mig, och dotra min som
  kommer och härjar på detta område.
  man måste säga ifrån ibland. kram >Hajan

  SvaraRadera
 3. Ordning och reda, ska det vara.
  Förstår inte alls varför man släpper hundar lösa på det viset, och hunden kan ju som sagt inte rå för någonting, men får ta all skit, ifall det nu händer något :(

  Hoppas att Din granntjej förstod sen, att du faktiskt hade helt rätt i det du sa, även om hon kanske sken upp för att hon förväntade sej att du skulle säga någonting annat om hennes pälskling.

  Hihi, förlåt, men jag kan inte låta bli att fnissa åt den härliga spontaniteten när du rusade ut i morgonrock och nytvättat hår, med starkt puttrande humör ;)

  Kramen,Eva

  SvaraRadera