onsdag 7 augusti 2013

Det kanske inte blir något blogginlägg varje dag......

Av olika skäl som jag inte kan skriva här på bloggen, tex att jag inte är hemma varje dag mm gör att det kanske inte blir något inlägg varje dag......Jag är jätteglad över era kommentarer eftersom Bloggen är så kul att ha tycker jag.....och statistiken (om än rätt obegriplig) visar ju att många tittar in och förhoppningsvis hittar något att läsa också....


Än så länge är det väldigt lugnt här i vårt område men för er som läser GP (finns väl artiklar i andra tidningar med) läser man ju nästan dagligen numera om skottlossning och uppgörelse i den sk undre/andra världen Dagens artikel HÄR.......Jag tillhör nog en av dem som tycker att Brottsbekämpning är en av de viktigaste sakerna att prioritera. Det är jag ju inte ensam om men "frågan är ju hur?".

NU får det bli glädjeämnen istället. Har ju flera gånger skrivit om mitt Fadderbarn Vivien. Jag stödjer henne som med 200 kr i månaden, via SOS-barnbyar
MER OM SOS FINNS ATT LÄSA HÄR


https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRH2Ffmc3CQKcC5wsALAwZ3BRjfDGKfqlW5sIlZJd9aoYK_duhAIgår fick jag ett brev från barnbyn där Vivien bor. I brevet står om vad som händer i byn och naturligtvis särskilt om mitt Fadderbarn. Känns skönt att göra något litet för någon.

Med posten kom en hälsning via vykort från en kär vän som "övergett" sitt Skåne för en låååångsemester på Öland.

TACK för fint kort och kär hälsning W. Kram
3 kommentarer:

 1. Alltid givande att hälsa på, och få ta del av Dina rader Maj.
  Oavsett om det blir varje dag, eller dagar emellan.
  Förstår att livet utanför bloggen, behöver levas också, och jag hoppas att det är något roligt som gör att du är hemifrån vissa dagar :)

  Ibland, har jag nog undrat lite hur det är där du bor, med tanke på allt man läser om hur det kan vara. Skönt att du har det lugnt runt dina husknutar ännu så länge i alla fall!
  Jag har bott i ett stökigt område de senate elva åren, och det är så trist att lägga hyrespengarna på sånt, men det är trevligt, och familjärt här många gånger också, så det får väl uppväga tillsvidare.

  Önskar Dej en finfin dag, och ha det så gott tills vi hörs här igen :)

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Lilla rara Maj, det gör inget att Du inte kanske hörs här varje dag.
  Jag vet ju varför, jag tycker Du är så duktig, du brukar inte ge upp. Du har en så härlig jargong med, lite smårolig. Tänk inte på att Du måste kommentera varje dag själv, jag är glad så länge jag
  ser att du finns där på andra sidan rutan emellan OSS.
  Jag tycker Du är så duktig som gör dina promenader, jag vill inte gå ut alls. Jag tycker inte om, området här att promenera på.
  jag låter som en gnällig käring, men allt går i alla fall
  kram Hajan

  SvaraRadera
 3. Hej igen Maj...
  Förlåt att jag fnissar lite, men att Du hamnade bland bigarråerna igen...ojojoj, det var faktiskt mitt fel...skrev två korta inlägg, som jag raderade, typiskt mej ibland...ska försöka ändra på det där beteendet.
  Det tredje som jag skrev nyss, blir kvar. Lovar! :)

  Hoppas att du har det gott såhär på kvällskvisten.
  Kramen

  SvaraRadera