söndag 4 augusti 2013

Lugn söndag utan gymövningar.....

Tänk vilket fint väder vi haft denna sommar! Här i Göteborg var det även idag en härlig dag......och det verkar fortsätta. Har en väninna som fn är i Nice och hon rapporterar att där är väldigt varmt ....minst 30 gr.

Jag har kommit igång med läsandet och idag står Mari Jungstedt för litteraturen. "Den farliga leken" heter boken. Ni kan läsa mer om den HÄR.

Jag har inte läst något av henne tidigare och jag är osäker på om jag kommer att göra det.....Jag har inte läst ut boken ännu men jag gillar inte (trots att hon är så poppis) hennes upplägg.
Att i varje kapitel, de ca första 50 sidorna, introducera nya personer helt, enligt min mening, lösryckt. Ja, det gör MIG bara förvirrad.
Påminner om de stora ryska författarna och deras olika namn (i övrigt ingen jämförelse förstås) men de har oftast ett persongalleri i början på boken.

För att få lite grepp om personerna fick jag göra ett eget (alla personer är ändå inte med)Har lagt den åt sidan just nu för jag kollar tv4 " Varg Veum"....rätt kuslig faktiskt.....det är kort paus fn men jag är ändå vaken (brukar ju somna i vilfåtöljen ibland) och kan se slutet.

Börjar känna ett visst shopping-sug fast jag bestämt att jag inte behöver något särskilt. MEN mitt smink börjar ta slut, jag letar fortfarande efter en bra pall/stege mm

Har sett denna på nätet och den finns i Lilla Soffbutiken  som har så jättemycket fina möbler.
http://h24-resize.s3.amazonaws.com/54749/15003321-TBdeY.jpgSå jag får se vad det kan bli imorgon.....(ska inte bära den själv lovar jag)

2 kommentarer:

 1. hejsan Maj, håller med dig. Så var det när man
  läste Lars Widdings böcker förr. Då fick man bläddra tillbaka , för han hade jättemånga människor med, som man skulle komms ihåg.
  Tag Dig en sväng Du, så du får lite känsla och kan köpa något. Jag kom ut alls igår Hissen fungerade inte åskan gick ju i förgår
  och slog väl ner , så den har stått i två dagar-
  Så sonen åkte själv till Minneslunden med rosor.
  När Per ringde i går och anmälde felet, hasde ingen ringt före oss. Alla tydligen mycket pigga i benen.
  Ha det bra kära vän. kram Harriet

  SvaraRadera
 2. Hej Maj!
  Har läst Maris böcker men inte den här, det är väl den senaste? Tycker de är helt OK, fast inte i klass med tex Lars Kepler.

  Vilken fin pall, har en liknande jag köpt på Mio.

  Ha en trevlig vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera