lördag 10 augusti 2013

Packar upp fler saker....del I

Trots att jag försökte att inte ta med mig så mycket saker från villan till nya lyan så är det ju så att det ändå blir en hel del som jag vill spara, behöver, gamla minnen ......osv

När jag igår fick inbjudan till Gårdsfest här på området för att fira att alla gårdar,lekplatser, planteringar,nya uteplatser (jag har en sådan) är klara och det stod att vi kommer att ha LOPPIS.....ja då fick jag lust att kolla i förrådet.....för här finns mycket som kan säljas för en billig penning!
Började med 2 kartonger......
Och där blev det stopp!

Jag hade tidigare en skänk med "viktiga" kort av familjen som jag samlat fina mahognyramar till (en del i andra äldre ramar)  Nu har jag inte plats för alla men jag ska röja i bokhyllan så att jag har mina rötter och min framtid att titta på.....
Mormor och morfar med katt
Farmor och farfar
Mamma och pappa gifter sig. Älskar ramen!
Mamma och jag på 50-talet
I denna motorcykel, en HD eller India, helt i rött lack åkte jag med mamma och pappa runt i Sverige. Detta är från Härjedalen tror jag....inga hjälmar, bälten osv här inte! Men i början av 50-talet var det lugnt på vägarna.
I lådorna fanns även ljusstakar. Tror jag har lite mani på ljusstakar faktiskt.....denna har jag köpt i en antikaffär här i Gbg
Hade tänkt skriva något igår men det var väldigt tröttande att packa upp fast det bara var två lådor.....så det blev "fötterna högt" för att vila och tv istället. Gillar fotot där det som av en slump kom att stå Foot....


Idag har farmors älskling varit på besök och jag fick hjälp av min rara svärdotter med fler lådor men det tar jag imorgon. Önskar trevlig lördagkväll!

5 kommentarer:

 1. Det var roligt Maj, hoppas Du känner för att ta lite kort på loppisen. Kan bli kul att se- Men alla tycker ju inte om att fotas. Jag ville inte ta med alla från kyrkan, man ser ju om folk gillar det eller inte. (Inte såg jag.)
  I kväll bliver det ingen blogg det har mullrat
  som vanligt. men jag har inte sett några blixtar.
  Fick se Sommarkväll i alla fall. Tick SMS
  de har det bra i Alicante. Det går fort så kommer
  de hem ett tag igen. Lilla Maj ta det lugnt nu
  och plocka ihop lite du- kram Harriet

  SvaraRadera
 2. Fnissar gott åt Foot, så lyckat foto det där blev då! :)))

  Låter bra med Gårdsfesten och Loppiset.
  Jättefina gamla foton, och ramar.

  Hoppas att du har det vilsamt i kvällen.
  Här har det åskat.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Underbara gamla fotografier och ljuvligt fina ramar!

  Önskar dig en fin söndag!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 4. Oj vad trevligt med gamla foton och tidsmässiga ramar. De ska stå uppe så de syns, men det är inte alltid det finns plats.
  Det här med loppis är populärt. Själv tycker jag, att jag har en massa prylar som aldrig används så jag vill inte skaffa mer.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 5. det är 4år sedan jag och dottern flyttade hit och jag har fortfarande kartonger stående i källaren
  jätte fina foton och ramar
  bra idé att sälja av lite på Loppis
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera