onsdag 28 augusti 2013

Det kanske var meningen att.......

....jag inte skulle hitta någon brödrost igår. Kom att tänka på att jag faktiskt har ett "smörgåsjärn" eller vad det kallas längst bak i ett av mina få skåp.
Det blev till att röja bort gryn,mjöl mm och plocka fram det. Jag brukar ha tomater till dessa smörgåsar men Kajsa W fick ta annanas istället. De blev faktiskt goda trots att jag inte hade skinka heller utan denna vitlökskorv.

Sen en lika som man lägger åt motsatt håll
Har sålt två saker på Tradera och packat, skrivit brev till köparen mm. Tyvärr är det så dyrt med frakt och krångligt med stora paket för mig som inte har en Post när .......annars skulle jag rensa mer!

Senare på em blev det en tur till Fia. Full rulle som vanligt .....men unga damen börjar testa sin vilja och eftersom hon bestämmer mycket bestämmer hon så klart inte allt....och då tar man kanske till en liten tår. Underbara unge! Idag var båda mormor och jag på besök men hon sysselsätter lätt båda.....

Ruska paket medd risgryn i är jättekul.Trots att det var oöppnat trillade ett och annat gryn på golvet
Gillar att dansa till musiken på tv
Funderar på att se på tv en stund. Antingen deckare avsnitt 2 på tv4 eller tv1 som visar ett program "bakom kulisserna på Kungliga Operan.......Mer olika kan väl program inte bli ! Synd att man inte kan dela tvskärmen som man gör med bildcollage.....då kunde man ju se början på båda och sen bestämma sig.
Det står så mycket hemskheter i tidningarna, särskilt nätet, som verkar frossa i att skapa oro och skrämma upp läsarna med baciller mm.
Då är det väl tröstrikt med detta ordspråk"Vänlighet och kärlek är smittsammare
än någon sjukdom."
Kagawa


1 kommentar:

  1. ,bra ordspråk Du hade i dag. Av sådana remisser bliver jag gärna smittad.
    Smörgås järn är ju jättebra.

    SvaraRadera