söndag 11 augusti 2013

Fortsätter med lådorna....del II

Efter lite hushållspyssel , tvättat fast det är söndag, beställt mat osv var det dags för mig att fortsätta packa upp de lådor jag tagit in från förrådet.
Jag har skrivit förr att jag har massor av skärp i alla former och färger, schalar mm. På så sätt är det enkelt att förnya ett "gammalt" plagg eller piffa upp ett nytt......Trodde jag hittat mina finskor också och var så glad för det....men tyvärr inte i dessa lådor....men min dockservis hittade jag....i den bjöd jag mamma på kaffe.

Blir nog loppis. Italienskt skärp fr Stefanel
Överst i hö hörnet med blankt spänne använder jag aldrig
Vilken härva av diverse halsband som jag fn inte använder alls
Inte nog med att bilderna av någon anledning blev mörka utan uppdateringen krånglar....då kan jag inte skriva bildtexter....Är väldigt dålig på att trassla upp härvor....tex garn mm. Kände ett tag att nej detta vill/orkar jag inte med....MEN lite envis är jag ju och tur är väl det! För (separat bild) bland dessa hängde en ganska tjock guldkedja och ett halsband jag gillar från Dyrberg/Kern.
Sen hittade jag denna underbara information från Polisen när pappa köpte sin cykel tydligen......det var andra tider det (kanske har den varit med i gamla bloggen jag minns inte...)


Inte undra på att jag tycker min barndom var idyllisk. 1950 var jag 5 år.

Och så det bästa av allt igår....Farmors Fia var på besök! I en låda hittade vi tomtebloss och testade att visa Fia ett.....nästan ingen reaktion alls. Då är riva papper och röja runt i lyan mycket mer spännande....Gullungen!!4 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Så roligt med lilla Fia på besök! Känner igen röran, men det tar man ju såååå gärna. Ser lilla Selma kaninen där också, så roligt! Så kärt när lilla gullungen kommer.

  Helt underbart med det gamla pappret från polisen, det var tider det!

  Ha det så gott
  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera
 2. Vad spännande att packa upp lådor.. Har de stått ett tag vet man ju inte riktigt vad de innehåller..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Så mycket som Du kan lämna till Loppisen.
  Det är roligt men det är mycket minnen med, som kommer i dagen.
  Jag har ju berättat för Dig, att jag har 5 eller 6 karonger, flyttlådor sen jag flyttade hit för 3 år sen. Men jag saknar inget
  och vet inte vad det är, så det får stå på vind tills jag dör.
  Jaa du lilla vän så roligt med Sophia som var hos Dig.
  Ta det lite lugnt Maj, så du orkar med dessa kartonger.
  kram Harriet

  SvaraRadera
 4. Papper är kul inga leksaker behövs i den åldern som Fia verkar va i nu, kartonger och papper är bäst! :) Men sen ser det ut också... fast det tar man sen då de åkt hem, huvudsaken de kommer! :)
  Oj vad många skärp du har, jag är ingen skärp människa fast jag gillar då andra har skärp och tycker det ser snyggt ut!
  Må så gott, Kram!

  SvaraRadera