tisdag 5 mars 2013

Vänner är som......

RIKTIGA VÄNNER ÄR SOM DIAMANTER
SÄLLSYNTA OCH DYRBARA

Jag har förmånen att ha flera vänner som jag känner tänker på mig nu, stöttar och önskar mig lycka till med mitt Nya Liv. Idag fick jag ett riktigt vykort, älskar riktiga kort i vanliga fall, men just nu kära vän sen över 50 år, betydde det mycket för mig.
På eftermiddagen hade jag min första gäst i nya lyan. Fin choklad, fina blommor och tjejsnack är verkligen humörhöjande!
Är inte van vid att ha så lite mat i kylskåpet/frysen och skafferiet som jag har nu.....men jag fick i allafall till en sallad till lunch.
 
Vilken tur att jag har en dator...naturligtvis för bloggen men nu särskilt för att surfa runt och hitta förslag på möbler. 
Tyvärr kan jag inte ta med/få plats med nästan några av de gamla möblerna till nya lyan. Jag har nog kommit fram till att det kommer att bli inköp av 2 fåtöljer (och kanske några ihopfällbara stolar) för jag hoppas ju att några vänner/familjen kommer på besök och vill SITTA ner. 
Jag har ju alltid gillat "klassisk,tung engelsk stil" och ska titta vidare på dessa


 

Grrrrrrr bildproblem igen!

Och så det där med kommunikation. Min skylt för GP var väl inte övertydlig. Nytt försök idag, för JAG vill inte bli väckt kl 4 med svårighet att somna om...


4 kommentarer:

 1. Det bliver nog så att Du får vänja Dig vid ljudet
  av tidningen.Maj köp bara en fotölj, och lite mat
  att ha i kyl och frys istället. Det gör du som
  Du vill, jag bara skojar. Jag tror att Du kommer
  att få det bra där, bara att Du får BOA in dig,
  som man säger. All lycka till Dig
  Kram Harriet

  SvaraRadera
 2. Hej vad roligt att kika in i din nya blogg, kul attvförändra lite. Haen fin onsdag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Inte alls kul bli väckt så tidigt, kanske du vänjer dig med tiden....? Hoppas du hittar passande fåtöljer! Lycka till!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 4. Där ser man,,,,inte bara vi som har problem med morgontidningen som dundras in i brevlådan,,,,ibland händer det även att det knackas på dörren innan tidningen släpps in i tidiga morgonen/natten o inte hjälpte det att klaga heller,,,

  Trevlig blogg,,,hoppas du får en fin helg,,,,nu skall jag fortsätta min bloggpromenad,,,,kram

  SvaraRadera