tisdag 19 mars 2013

Hallå Våren.....

Tar det som vanligt väldigt lugnt på fm. En otrolig lyx när man är pensionär.....tidningen,te och macka, titta lite på Malou, kolla mail, gratulerat en vän via Facebook med en vårbild och då kom jag att tänka på er som "tittar in hos mig".

Våren 23 mars förra året. Så det gäller för att snabba på för att komma ifatt .....


4 kommentarer:

 1. Hejsan! Ja snart är våren här men kanske lite tidigare i Götet. Här är så kallt i Dalsland idag med blåst å lite snöyra, längtar efter lite värme.
  Om det är så att du skulle behöva hjälp med något på bloggen när du skriver så får du höra av dig, kanske kan jag hjälpa dig på något sätt. Jag tror du har fel färg på texten det är därför den inte syns, kanske de e så.
  Ha en jätte fin dag/kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Ja, det minns man verkligen förra årets tidiga, tidiga vår! Det känns som att är en lång vinter som aldrig tar slut detta! Men vi har några skrämda krokusar vid husväggen i snön i alla fall!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. JAG POPPAR UPP SÅHÄR MITT I ALLT..FÖRSÖKER LÄRA MIG ATT BLOGGA MEN DET BLIR BARA HEBREISKA AV ALLT. HAR NI NÅGRA TIPS FÖR ATT HJÄLPA MIG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev en kommentar på din blogg men du har inställningar som gör att jag inte kunde lämna någon kommentar. Ingen mailadress så jag heller...så tyvärr kan jag inte nå dig fn.

   Radera