tisdag 26 mars 2013

Göteborg...plus och minus....

 Surfade just runt på GP mm och jag undrar om man får/kan ta till vilka grepp som helst för att marknadsföra sin nya bok? Visst finns det mörka sidor av Göteborg det förnekar jag inte men inte lockar detta mig att köpa boken.....Filmen ska användas i USA....

Marknadsföring av Åke Edvardssons nya bok  Klicka på länken!

Nej jag föredrar nog den ljusare sidan .....några Guldkorn är Trädgårdsföreningen, alla uteserveringar, vår gröna stad i jämförelse med många andra , fina konditorier med fantastiska godsaker, Göteborgskalaset/kulturkalaset, och Jul på Liseberg.....för att bara nämna några. Naivt , kanske men då är jag väl det.....


Oj, "farligt" att vakna tidigt och börja med att kolla på datorn. Jag vill vara uppe en stund innan jag börjar äta men nu är det nog dags för morgonmys. Te i älsklingskoppen och supergod marmelad på smörgåsarna!

Önskar trevlig dag och var gärna med i min utlottning.

4 kommentarer:

 1. Ja du Götet har allt om man vill bo i en stad. Jag är själv uppvuxen i Götet, på Hisingen men flyttade för 33 år sedan. När jag är nere å hälsar på sonen så tycker jag de e så skönt att få komma hem igen men håller med om att det är en fin stad med mycket att se.
  Ha en skön dag/kramizar

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, det fins ju massor att framhålla
  om Göteborg. Alla städer har ju en framsida och en baksida. Det värsta är när jag kommer in till
  Norrköping, känner jag inte igen mig.
  Bara De inte tager bort för mycket av det
  genuina. Här i dag är det strålande sol, så jag skall gå ut och posta ett brev till 85 åring
  i Majorna. kram från Hajan

  SvaraRadera
 3. Visst är det ju roligare och mer lockande om man tar fram guldkornen från ett resmål. Sedan finns det ju naturligtvis det som är mindre lockande också, vart man än reser.
  Jag har bara varit i Göteborg 3 gånger men jag kommer gärna tillbaka :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt rätt Maj! Självklart väljer man att se den ljusa sidan. Göteborg är en trevlig stad även om jag inte sett så väldigt mycket av den. Det är mest centrala stan, Liseberg, hotellrum och olika konferens lokaler jag sett när jag varit där. Mest har jag varit på olika möten i Gamlestaden. Var även där på tv-inspelning för X-antal år sedan. Jag var med i de två första avsnitten av programmet Alla mot en. Och så har jag varit till Marstrand och Carlstens fästning också en gång med jobbet. Väldigt trevligt och vackert där.

  Din favoritkopp är så vacker! Gillar också dessa marmelader.

  Passar på att hälsa en trevlig påsk till dej också om jag inte hinner runt mer innan påsken kommer.

  Glad Påsk!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera