fredag 8 mars 2013

Fredagskväll i lyan.....

Idag har jag inte varit på shoppingtur utan tagit det lugnt.....packat upp mm. Efter lunchen somnade jag i min vilfåtölj och det blev en skön liten avkoppling.....behövs!

Det blir tv för min del ikväll. Har just sett Postkodmiljonären men måste säga att jag blir ganska trött på de tävlande som innan de svarar, envisas med utläggningar om vilka svar/och varför som inte är rätt....kanske nerver som spökar?

Jag myser med en pralin från en inflyttningsgåva  och glädjer mig åt ett kort från goda vänner . TACK!


Nu väntar jag på Skavlan och sen får jag se vad det blir.........

Tack för att ni tittar in hos mig. Märker att jag förlorat en del följare nu när jag bytt blogg men hoppas de hittar tillbaka . Trevlig kväll!

6 kommentarer:

 1. Jag kommer alltid att följa dig och din blogg.Tommy

  SvaraRadera
 2. Hej Maj, jag oxå saknar kommentarer, men det går ju som i vågor.Ibland har man upp till 10 st, men så är det bara 2 ibland. Men jag skriver för jag vill skriva av mig,så får det bli som det bliver.klockan nu är bara 01.12. Jag vaknade av min hosta, lika bra att gå upp ett tag,så man inte stör någon.
  Det är därför jag kom hit till din blogg, för Du brukar ju ha nattskift också.
  ha det så bra det går.
  önskar nattsudden Harriet

  SvaraRadera
 3. Hej Maj, jag upptäckte helt nyligen att du startat en ny blogg. Jag är inte så flitig med att titta på bloggar för tillfället, det går i vågor. Dessutom får bloggen komma i andra hand när familjen behöver stöd, och så har det varit en tid för mig.
  Tack för din kommentar på mitt senaste inlägg, jag blir alltid glad för kommentarer. Jag vill nu gärna följa dig i ditt nya liv, så jag har lagt mig som följare.
  He en skön kväll i nya lyan
  Monkan

  SvaraRadera

 4. Hallå där!

  Så bra att du kommenterade, nu hittade jag din nya blogg!
  Men oj vad det hänt saker sedan sist! Nu har jag skrållar ner och läst alla dina inlägg på nya bloggen.
  Vilket stort steg du tagit!
  Önskar dig ett STORT lycka till!

  Många kramar
  Anncathrine

  SvaraRadera
 5. Mmmm din choklad ser god ut! Hoppas du hade en bra kväll framför tvn! Vi ser ju svenska kanaler här vid kusten mot Sverige och har alltid gjort så jag är uppväxt med svenska tv och känt till svenska politiker/kändisar etc bättre än finska... ;)
  Kram Maja

  SvaraRadera