tisdag 5 augusti 2014

Människan är liten.......

Surfar runt lite bland nättidningarna och kan bara konstatera att

när naturkrafterna slår till är människan liten och ganska maktlös

Tänker just nu på den stora branden som härjar i trakterna runt Norberg-Fagersta mfl platser och som blir värre och värre

Vet inte exakt men kanske det är ca 5-7 mil från min uppväxtort och flera av mina vänner skriver på Facebook att det luktar brandrök, de har stängt fönster och dörrar osv.

Mycket otäckt tycker jag eftersom de inte gynnas av vädret,utan tvärtom. Tankar går till alla de som utför detta farliga släckningsarbete.Måtte det bara få ett lyckligt slut!!

Kommer att hålla mig uppdaterad via nättidningarna, Här är en länk till Fagersta Posten

6 kommentarer:

 1. Jag läste också om branden. Så hemskt! Det är svårt att sätta sig in i hur de känner som är drabbade. Kram

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för servettringarna som kom idag. De är jättefina. Det passade perfekt att de kom idag eftersom det är min födelsedag. kram

  SvaraRadera
 3. Det måste vara förfärligt när man måste gå från sin gård, och inte veta om man kommer tillbaka dit igen. Jag har alltid tyckt om bra väder, men just nu tycker jag det är vidrigt med denna värme. Ja som jämt sagt ingen ide att klaga på vädret, det måste man bara ta. Att jag har kunnat sagt något så dumt.

  SvaraRadera
 4. Sanslöst är det! Och jag såg bilder idag när försvarets helikopter skulle köra över, men det gick ju inte, usch, så många som mister sina hem och allting. Och lukten, den är förfärlig.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Vådlig skogsbrand, i mina hemtrakter också,några mil bort bara. Hoppas regnet vi hade igår kommer upp till Västmanland idag.

  SvaraRadera
 6. Ja man lider med alla dessa stackars människor och djur i skogarna.
  Håller med om att, måtte det få ett lyckligt slut.
  Låt det ske ett skyfall där över dem.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera