fredag 22 augusti 2014

Har inte varit i Thailand.........

Sitter i min älskade vilfåtölj och tankarna går hit och dit.......vad ska jag skriva om? När jag läser andras bloggar händer det alltid så mycket trevligt ........eller läser jag bara sådan bloggar?

 Jag har ju bestämt mig för att inte ge mig in i debatter om politik, religion eller skriva om sjukdomar och liknande.Det är ju annars stoff för en bloggsida flera gånger om dagen!


Jag har ju inte rest till jorden runt på ca 20 dagar , inte målat om mina få möbler , inte köpt något nytt på loppisrundor. Har börjat fatta vad ordet kan innebära eftersom jag läst att tex äldre stoppade möbler kan med för små otrevliga djur ........ryser!

Har inte heller, ännu, hittat några fina höstkläder. Jag vill ju ha ett par svarta byxor i ull, typ gubbyxor men nejdå......fortfarande finns bara dessa stuprörsbyxor som kräver högklackat för att var snygga, enligt min mening. Med mina fotriktiga "bekväma skor" ser jag ut som Mimmi Pigg jag är inte heller med i nya omgången av Idol så jag träffar inga kändisar, har inte varit på någon bra film och inte ska jag tävla i någon idrott heller.........

Ja, ni märker ju själva! Men nu har kommit på lösningen. Jag har inte ätit frukost ännu,  för jag blev sittande här i fåtöljen och dystrade till. In med mer energi och jag är på banan igen!

Får se vad det blir för kul idag! Återkommer om det. Kram så länge

4 kommentarer:

 1. Jag tycker inte du verkar ha några problem att få ihop trevliga inlägg. Kram

  SvaraRadera
 2. Du skriver så bra, och fint om det Du vill Maj :)

  Jag har bestämt mig för att skriva om...känslor...det blir tungt, meeen jag har fått den finaste respons jag kan få, i privat mailkontakt bland annat, så jag känner att jag valt helt rätt.
  Samtidigt så kommer jag förmodligen att skriva lite mer ytligt en tid igen, och det är också givande.

  Önskar Dig en finfin fredag <3

  KRAMEN Eva

  SvaraRadera
 3. Kära vän, Du är ju underbar med dina inlägg. Det är samma med mig, vill inte engagera mig så mycket. Men ibland poppar det bara upp, inget är sig likt någon stans Maj. Det är ingen fart på vårt val heller. Jag har ju inte så mycket att skrivsa om,
  men såg på minnenas television i dag. vilken underbar människa som var där, hon
  berättade så mycket om August Strindberg .måste kolla på på Svt play och se om detta., alltid hittar man något. nu skall jag se på Sara Sjöström hon tager nog guld igen
  kram från Hajan. Din blogg 'är jättefin

  SvaraRadera
 4. Det var fina funderingar, sådana har jag också, men jag har svårt att sätta ord på dom, men precis så är det väl. Man får se till att det händer saker, men ibland går musten ur en. Jag skulle varit på dop i Gbg nu, men jag somnade inte förrän vid 7 tiden i morse, kunde inte somna, fick inte nån bra liggställning (har ju slagit sönder axel/arm) så jag ställde in och mannen min for ensam. Det är vad som hänt här idag!!!
  Och så blåser det väldigt ute!
  Agneta kram

  SvaraRadera