tisdag 19 augusti 2014

Höstkänning......

Vaknade av att det blåser så det  "dånar" utanför fönstret. Var nyss ute och förankrade ett parasoll, reste upp växter mm på altanen.
Såg en mamma som försökte springa och plocka upp plastleksaker ( från sandlådan) som blåste runt på gräsmattan.....Ja, idag är jag glad att slippa vara ute och cykla i denna vind


Jag äter alltid lite senare frukost nu när jag själv bestämmer. Men idag passade det så bra att starta upp lite långsamt med en kopp te och ett ostrån i en av mina favoritkoppar . En present jag fick i Prag på min sextioårsdag

Och mina rosor fortsätter att sprida glädje i lyan (köpte i torsdags)


Håll i hatten så den och ni inte blåser bort och trevlig dag önskar jag er
Artikel i GP HÄR  Läser att det blåser ca 22 m/sek vid Vinga

6 kommentarer:

 1. Så vacker din tekopp är. Jag tycker också om att ta det lugnt på morgonen och frukosten tar ganska lång tid. Sen känns det som man har mer energi för resten av dagen. Ha det bra.

  SvaraRadera
 2. Oj...det är sådant väder på gång! Här tornar mörka moln upp sig över skogskanten, men blåsten...ja den hoppas jag att vi slipper!! Bor man på landet kan det bli lite skakigt i ledningarna nämligen...och man är rätt beroende av el. Men höst...nej, det är sensommar för min del, kommer så att vara ända in i november om jag får bestämma...!!
  Ha det gott och förstår att det är en njutning att dricka te ur en så vacker mugg!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Det är halv storm här med, både ute och inee. Ha, ha nej jag skojar inne har jag städning i dag. Det doftar underbart. 2 flickor från Hemtjänst de är så noga, Tänk så
  bra jag har det., Så vacker din frukost-kopp är, Jag har ätit filmjölk i dagt nyttigt
  som jag strödde på, skall vara bra för magen. Skicksar över tack kortet från Axel som
  fyllde 1 år i går. ha,ha

  SvaraRadera
 4. Största fördelen med att flytta från Gbg har varit att slippa göteborgsvädret. Ett evigt regnande och blåsande i den staden. Lite bra finns ju också.

  SvaraRadera
 5. Hoppas det regnat och blåst över tills på Lördag. Då springer jag midnattsloppet i Göteborg och då ska det vara fint väder;))

  SvaraRadera
 6. Oj, har du haft sån blåst hos dig!

  En sån söt thekopp.
  Det är skönt att kunna njuta frukosten i lugn och ro.
  Jag tränar på det, har väl alltid haft så bråttom, att det fortsätter så, av bara farten nu också...

  Hoppas att Du har en fin dag.
  Hos mig hälsar solstrålarna på ur molntäcket.

  Kramen Eva

  SvaraRadera