söndag 4 januari 2015

Frysen blev räddningen......

Öppnade dörren till kylskåpet för att hitta på något till middag. Och det var inte roligt alls. Inget som jag blev sugen på........jag är sådan att jag oftast inte planerar vad jag ska äta utan jag gör som jag hört "Carpe diem"......dvs äter det jag får lust till......
Har ett litet frysfack och det blev räddningen idag

Plockade fram laxbit och en potatisbakelse. Fixade till en liten "smaksås" av creme fraische ,svartpeppar,flingsalt och sweet chilie. Det blev jättegott!

Lite öl att dricka och rosor att titta på och jag är mätt och belåten
Har tänkt titta på matchen där Småkronorna ev vinner och isåfall går vidare till finalen. Blir nog spännande. Annars är det väl mest repriser men såklart James Bonds klassiker kan jag se många gånger.Där ser man bla på inredning, teknik osv att det var ett tag sen de spelades in.

I väntan på det har jag plockat fram en bok . Av olika skäl har jag som tidigare läst flera böcker i veckan ingen bok jag läser just nu. Denna hoppas jag jag ska gilla och antar att många läst den. Tycker ni den var bra isåfall?

Nu håller vi väl tummarna för de våra. Önskar fortsatt trevlig kväll från Lyan

11 kommentarer:

 1. God fortsättning på det nya året. Vilka fina julklappar du fick!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Hej! kikar in för att önska dig ett fint 2015..den boken har jag tänkt läsa,bara titeln gör mig nyfiken.kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej Maj och God fortsättning på året! Jag har läst boken och tycker den var bra, lite annorlunda... lite seg i början men allt klarnade så småningom och det manade till eftertanke, det tycker jag om... Kram i sena natt-timmen från oss i Hallsta.. GSch

  SvaraRadera
 4. Nu är man ganska trött på julmat och det är gott med helt vanlig mat. Igår hade vi ugnsstekt korv med potatismos och det smakade som den bästa lyxmiddag. Kram

  SvaraRadera
 5. Du skulle ha fortsatt med boken - det blev ju inget vidare, slog av teven vid 0-3 och vet inte om det blev fler mål i baken. Synd förstås.

  SvaraRadera
 6. I bland är det svårt att hitta på, men så dyker det upp något spom bliver jättegott.
  nu är det time för Markurells , Hej då

  SvaraRadera
 7. God fortsättning! Din mat ser väldigt god ut! Inte läst boken bara läst om den :)
  kram

  SvaraRadera
 8. Är heller ingen planerare när det gäller mat, här blir det vad det blir.....och finns inget bra så blir det inlagd sill, det gillas alltid.
  Har inte läst boken, just nu håller jag på med en tjock en av Donna Tartt, lite seg i början, men så brukar det ju vara!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Det är väl bra att kunna ta vad som bjuds ifrån frysen, tycker det är tråkigt att laga mat ibland. Jag hade som tur var lite stuvad pytt i min frys och den var god. Kanske det vore gott med en kopp kaffe nu och sedan sjunka ner i fåtöljen.
  Ha en go dag/kramen

  SvaraRadera
 10. Här blev det fisksoppa idag. Boken är jättebra tycker jag. Har även läst hans sista som heter Britt-Maria var här.
  Mamma C

  SvaraRadera
 11. Tack för kommentaren! God fortsättning på nya året! Kram Anna

  SvaraRadera