fredag 12 december 2014

Luciamorgon.....

För att vara säker på att inte missa traditionen Luciamorgon på TV ställde jag mobilen på ringning. Jag tom vaknade 06.30 vilket inte är vanligt när det gäller mig. Nu känns det att julen börjar närma sig på riktigt......11 dagar för jul........som Lucia sjunger....


ÖNSKAR  ER  TREVLIG "Lusse".......med denna Luciasång med min favorit Andrea Bocelli
Länk HÄR

6 kommentarer:

 1. Jag var inte uppe så tidigt att jag kunde se och höra lucia på TV, men som tur var så fick jag se lucia igår "på riktigt". Jag tycker det är en trevlig tradition. Trevlig Luciadag.

  SvaraRadera
 2. Här satte också klockan på ringning, hade tänkt koka kaffe men det hann jag inte är inte den piggaste på morgonen kan jag säga.De gjorde det bra på Lucia morgonen och kyrkan är så vacker..
  Ha det så gott i tredje adventshelgen
  Kramar från Meta

  SvaraRadera
 3. jättefint Maj, tusen tack så vackert det var. Och så vacker er kyrka var , en ovanligt
  fin Luciamorgon, det var så skönt.
  trevlig kväll också önskar vännen Harriet

  SvaraRadera
 4. Oj vad du var tidigt oppe :) Vår kl var 08 då Lucia morgon började men jag sov i dag nästan till 09 så jag hann bara se slutet... Ohelga natt av Anders, ska se reprisen i kväll. Skönt med ledig helg och sov morgon en gång ... Vi fick besök på jobbet igår av skolans Lucia tåg så fint.
  Trevlig Lucia dag till dig

  SvaraRadera
 5. Har inte sett någon Lucia idag, tänkte först inte på att de var Lucia men de går bra ändå. Jag har ett Luciatåg i porslin men de glömde jag också att ta fram.
  Önskar dig en skön tredje Advent/kramen

  SvaraRadera
 6. Ställde också väckarklockan, men vaknade redan klockan 5 så det blev en lång luciadag! Brukar alltid försöka att se lucia på tv, nu när man inte har någon egen lucia eller stjärngossar hemma.
  Nu ska jag lyssna och njuta av Andrea Bocelli !
  Ha det gott !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera