lördag 20 december 2014

Julkort på G......

TACK snälla ni för att nit tittar in hos mig och tack för era kommentarer. Det känns ju lite ensamt här i Lyan ibland och då är det så trevligt med dem och att läsa era bloggar naturligtvis. (kommenterar inte alltid alla)

Jag skriver just nu några julkort. Tillhör en tradition jag inte vill missa ......

Ni kanske börjar tröttna på min bakgrund i inläggen men det blir så att jag sitter i min fåtölj där jag har mitt bord och min tv. Sitta i köket blir inget alternativ. Både för och nackdelar med Lyan. Jag går ju inte vilse i rummen iallafall.

Nu är pausen i Morden i Midsomer snart slut så jag slutar också mitt lilla "julkort till er" med att önska er

TREVLIG  ADVENTSHELG7 kommentarer:

 1. Skönt med en plats där man sitter bekvämt och kan ha både tv och dator inom räckhåll. Har fått iväg mina julkort i tid och hoppas jag får några själv också, men inte är det som förr, då blev det många fler åt bägge håll. Nu kommer många digitalt med mejl istället och det funkar ju också bra.
  Ha en fin adventssöndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Liten lya, där hittar man allt och tappar inte bort sig :-)
  Pysslade alltid julkort förr men i år orkade jag inte p g a skilsmässan som tagit alla krafter. Siktar på att pyssla nästa år!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Jag skrev också några julkort igår, men jag mailar dom som har mailadress. Förr började jag skriva julbrev i god tid, men det har naggats i kanten.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Ty värr Du Maj är vi alltid i köket, bästa matplatsen kring bordet. När jag 'r själv och äter, då sitter jag i min lilla 2 sits-soffa. med handduk i knät och en på golvet så jag inte
  spiller så mycket. Huvudsaken är ju att man själv trivs, det är ju jag som bor här,
  ha det bra och ett par sköna veckodagar före julafton..

  SvaraRadera
 5. Tack snälla Maj. Jag skickar också fortfarande julkort. Tycker att det är lite trevligt istället för alla sms.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Hej!julkort är ett absolut måste för mig,en personlig handskriven hälsning så här i juletider!önskar dig en fin JUL< kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Jag önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År.

  SvaraRadera