fredag 7 mars 2014

Vänner betyder mycket......

Jag är RIK.....ja inte på på pengar och ägodelar utan som de säger i Antikrundan......det är svårt att bedöma värdet på något som är så unikt ja, ovärdeligt!
Jag är rik på RIKTIGA VÄNNER.......nu menar jag inte vänner på Facebook där jag tex kan se att personen i fråga har 1478 vänner eller fler......

Jag menar vänner där jag vet att jag kan ringa när som helst under dygnet om det skulle "krisa" till sig ordentligt, vänner som jag känt olika länge men en handfull ligger runt ca 50 års vänskap.
Jag blir nästan tårögd nu.......

Igår "tittade en av dem in i lyan"......ja nu bor vi ju inte grannar precis. Hon i Skåne och jag i Göteborg!
Kram kära vän!

Nu hoppar jag till ett annat ämne. Har skrivit förr om att jag är en aktiv konsument och nu menar jag att jag hör av mig till företagens kundkontakt eller affären där jag köpt en vara jag inte är nöjd med.
Om det finns köper jag ofta mat som är EKO, ekologiskt odlad när det gäller FRUKT OCH GRÖNT.

Tyvärr blir jag ganska ofta besviken men det beror nog inte på odlaren i alla lägen utan transportkedjan och hanteringen i butik.
Nu var det ganska länge sedan jag gjorde en reklamation men senast jag handlade 2 förpackningar EKO tomater blev jag så besviken att jag inte kunde låta det passera.
OM vi inte hör av oss på ett eller annat sätt blir det ju ingen förändring, så känner jag iallafall......
Fanns ingen uppgift om kundkontakt
Betr vädret vet jag inte till vem jag ska ringa eller skriva......som jag uppfattat det skulle vi inte få gråväder,regn då och då och blåst.......men jag skrev ju om gnäll häromdagen.....så inte gnälla, inte gnälla utan göra något trevligt inomhus

TREVLIG FREDAG önskar jag!5 kommentarer:

 1. Så fint! Underbart med äkta vänner. Och i det fallet tror jag mer på kvalitet än kvantitet. Vägen till en vän är aldrig lång. Bara till närmaste telefon :o) Jag har inte en enda vän på facebook. Jag har ingen FB. Och lika glad är jag för det! :o)

  Ha en fin o trevlig helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 2. Hejsan Du undrade varför jag röstade på Patrik, vill att han skall få vara kvar ett tag till. De som är bäst behöver jag ju inte rösta på, de klarar sig ändå. Benjamin kommer antagligen att vinna allt. Vilken kille, han klarar sig. .ag har alltid följt denna
  danstävling tycker det är lite annorlunda. I kväll ser jag på Slagertävlingen. Där röstar jag aldrig, verkar inte hjälpa i alla fall. Kände inte igen Dig, har Du ny frisyr, en
  annan Maj , men jättesnygg som vanligt. De vänner jag har, har jag haft i hela mitt liv. Tyvärr minskas vår skala men så är livet, men vi som finns kvar har ju telefon
  och vi pinglar till varandra. ha det bra, tur att det finns folk som klagar på saker och ting. Jag orkar inte med sådant längre, man lever ändå. kram Hajan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Du har så rätt, jag är inte lik mig. Vet du varför? Det är en foto på min kära vän från Skåne.....vet inte om vi är lika?
   Tack för din rara kommentarer och ha en bra helg.Kram

   Radera
 3. Hej, kikar in och läser en trevlig blogg. Dina ord träffar mig på pricken, blogg vänner är ju inte detsamma som våra 'privata' vänner, det är så sant. Men bloggvänner kan man också skapa en kontakt med, en personkemi kan uppstå på datorn, man kanske börjar skicka mail och bestämma en träff, (som jag ska) och man längtar bara efter den träffen. Personen kan bli som en syster (nästan) om man mist en syster tidigt i livet saknar man den förtroliga känslan. Man kan få en god vän även på äldre dagar.
  Kontakten ska vara från två håll också, eller hur ?
  Jag har ej FB för det ville jag ej ha, inte min grej, utan det blev en blogg där mina vänner och familjen + barnbarn kan läsa vad deras Eva hittar på.

  Andrea Bocelli är en av mina favoriter, jag njuter till 100% när han sjunger.

  Trevlig helg/ Eva

  SvaraRadera
 4. Det var väldans Maj. Jag trodde Du hade klippt av Dig ditt långa hår. Tänkte också
  tänk hon kan ha vilken frisyr som helst. Så lika och då är Ni inte släkt.
  Jag har sovit ett tag tills nu, nu skall kaffepannan på så jag bliver lite pigg.
  I morgon kommer Per ett tag, Mamma C och maken är ute i
  Kolmårdens Djurpark med sina barnbarn. Det kommer nog bilder där sedan.
  ha en trevlig lördagskväll., önskar Hajan

  SvaraRadera