onsdag 19 mars 2014

I tidnings-och modevärden.....

Kan inte annat än le här i vilfåtöljen när jag läser om vårmodet. I flera flera år nu har jag ju frågat efter vadlånga något vidare byxor och lite längre kjolar men ni vet ju vad som funnits att köpa .

Tyvärr är det ju ofta så att flera av affärerna det skrivs om i modereportagen endast finns i Stockholm men kul inspiration i allafall
De rutiga byxorna från Lexington är ju inte vida men tyget är snyggt tycker jag! LÄNK HÄR

Sen undrar jag ju till och från hur jag ska hinna läsa alla böcker som ligger olästa i bokhyllan när jag har så många tidningar att läsa.
Jag kom i kontakt med tidningen TV guiden som jag inte kände till sen förr. Kostar otroligt nog bara 5 kr/nr och jag gillar deras upplägg/struktur för att få koll på tv-programmen.
När jag prenumererade på den fick jag Allers på köpet. Dvs 10 v x 2 tidningar för 149 kr.Så ikväll har jag nya Femina, prickar in de program jag vill se och Allers.....ja den var ju nästan gratis.

Dags för Efterlyst, ett favvo program......

5 kommentarer:

 1. kommer i dag och hälsar på, i går hade jag så mycket omkring mig. Jaa, du Maj jag äger inte en enda kjol. Har alltid tyckt bäst om långbyxor, tror det beror på mina åderbråk, de syns inte så väl då. Jaa, visst man kan ta bort dem, men de får väl vara kvar de åren som jag har kvar. Det kanske inte är år än gång. Det får vara.
  Så är jag, nu skall jag taga hand om mina räkningar så de kommer iväg.
  Ha det så bra lilla vän, önskar Harriet

  SvaraRadera
 2. Modet kommer och går, en del gillar man och en del inte, så har det nog alltid varit.
  På sommaren kan jag visst tänka mig en längre svajande klänning, alltså ett lätt tyg som faller fint. Jag gillar när benen får vara fria och får 'andas'. De är tillräckligt instängda mer än halva året och som sagt behöver 'rymma' ut lite, *fniss*
  Sen struntar jag blankt i om de inte ser ut som i ungdomens dagar, de är mina och duger för mig. Så jag gillar så klart sommaren bäst för min kropp som slipper vara instängd i en massa 'paltor'.

  Nu ser jag på Tv, Go Kväll, samtidigt och ser när de gör om en herre, gillar se när de gör om folk, men det är inte alltid kläderna faller mig i smaken.

  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tittar på samma program och tycker det ska bli kul att se vad han väljer. Tror lite på den "italienska skräddaren"...

   Radera
 3. här är jag igen, håller med Dig, hinner inte läsa böcker heller nu för tiden. Men så
  får man ju erbjudande via datan, så nu har jag Lantliv, Sköna hem och tidningen Mat tog jag. 3 nr 99:- , men dessa tre gör ju att det blev 300:- på en gång.
  Svensk Damtidning har jag på Autogiro, den tänker jag inte på längre. Underbart.
  Nu bläddrar jag i Klingels katalogen, måste ha något till Martinas Student dag.
  skall bara ha någon luftig och skön blusjacka, ha ha som går bra till rullatorn.
  Du förstår vad jag menar. Vita långbyxor har jag nya, så de får duga.
  ville bara prata lite med dig igen.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 4. Ja, det är ett härligt jobb jag har! Men mycket jobb är det förstås...
  TV-guiden hade jag i flera år och tyckte var bra! Nu för tiden tittat jag i TV-tablåer på nätet, det funkar det också.
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera