lördag 13 juli 2013

Heja Sveriges damer ......

Det blev ju en riktig folkfest här på Ullevi när damerna bjöd upp till "dans"....Måste väl erkänna att jag inte alltid tyckt att damfotboll varit så spännande men PIA verkar ha gjort underverk med laget, nu när premiärnerverna släppt! Tidningarna är mer än lyriska och jag säger GRATTIS!

På plats som vanligt i min vilfåtölj (har ju bara den att sitta i eftersom jag inte har någon soffa) tittade jag på matchen samtidigt som jag pysslade med en favoritsysselsättningvarvat med att läsa i en pocket som var bilaga i Lantliv för en tid sen


Har inte läst ut hela än men kan inte låta bli att "känna" med Eva och hennes förhållande till Huset. Jag har alltid, alltid önskat mig syskon men det kanske inte alltid är den idyll jag föreställer mig.....Har ni läst den och vad tyckte ni?


Nu blir det nattmacka. Ett jättegott rågbröd jag köpte igår .....att sen skära upp det på min nya skärbräda jag köpte i Haga (har väl inte visat den förr?) det är en liten lycka i all enkelhet!En stängd bok är bara en pappersbunt.(England)


3 kommentarer:

 1. Ja, Pia har verkligen gjort underverk, det är något speciellt med henne, hon vinner jättemycket i längden, hon är lite gullig, tycker jag. Jag har inte heller varit fan av damfotboll, men nu är det lite skojsigt i alla fall.
  Sommarhuset läste jag, fick den också som bilaga. Den var lite småtrevlig och somrig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Oh, jag följer hellre damerna än grabbarna. Det händer ju inget
  särskilt när killarna spelar. Jag brukar se från början, men slår
  jag över. Vilken match , grannarna tror nog jag har främmande. Jag
  kan inte vara tyst. Vilka flickor, vilken underbar publik, 16,414 st
  när det var eftersnack och alla ropade Pia, Pia, underbart.
  Eljest var jag inne hela dagen, på min balkong, åt alla mina mål där. När en kompis ringde vid fyratiden på eftermiddagen. Hade jag inte talat med någon förut, man har ju ingen röst kvar.
  man får nog börja att sjunga så man kan tala som vanligt, när
  man får telefon. Såg att min dotter läser Isfolket nu av Sandemo.
  Hon är lyrisk över den. ha det bra lilla nattmänniska.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 3. Jag är inte så jätteintresserad av fotboll men jag håller med dig att Pia har gjort under med flickorna. :) Den där boken vill jag också läsa, ska kolla om den finns kvar på hyllorna. Hoppas att den är bra.

  Önskar dig en fin söndag!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera