måndag 17 juni 2013

Har inte slutat blogga.....

Mitt senaste inlägg var ju i fredags. Min lilla sommarutlottning som ni är Välkomna att delta i så klart!

Jag har inte varit på rymmen men jag har varit borta från lyan och det är ju inte bra att skriva på bloggen eller FB . Särskilt när man bor som jag, på bottenvåningen utan grannar strax bredvid min altan.

Jag, farmor, och Fias mormor har varit barnvakter åt Prinsessan. Det var ju länge sedan nu de egna telningarna inte fyllt 1 år....Hon höll igång oss det vill jag lova.... den lilla älsklingen!
Mormor och Fia leker


Ni har ingen aning om hur spännande en borste är!
Passade på att foto några blommor också

Fia på väg till jorden i rabatten. Den måste man ju bara få smaka på!
 Det ser lovande ut för äpplena framåt höstkanten....

En givande men också tröttande lördag/söndag hos Farmors Bästa!

Tänk och man bara kunde behålla den energin, nyfikenheten på allt och bli överlycklig över att leka tex
Räven kommer , räven kommer...pip, hela livet. Borde vi nog reflektera lite över lite oftare.....

"Att alltid vara en smula barn
det är att vara verkligt vuxen.
"
Jevgenij Jevtusjenko

5 kommentarer:

 1. det vet ej sjutton om jag skulle orka, att vara barnvakt till en sådan liten.
  Ni är jätteduktiga mormor och Du. Jag har tyckt förstår Du sen min man gick bort. Då åkte jag ju tidigt på morgonen och kom hem vid 14,00 tiden. Och skötte allt här hemma med. Men då hade jag mycket bättre ork med allt. Jag kände mig behövd
  på något vis. Nu skall jag in och se Jungfru på Jungfrusund. kanske för tionde gången men jag älskar de gamla svartvita filmerna.
  underbart i går med serien Gillöga. Så gammal är jag.Harriet
  kram

  SvaraRadera
 2. UNDERBART! Vilka härliga bilder!

  Det bästa jag vet just nu är att vara med lilla Selma! Så himla roligt och mysigt! Men efter en hel helg med gullungen så är man allt lite trött... Känner att man inte är 25 längre.

  Instämmer! Tänk om vi kunde behålla bara en gnutta av energin och nyfikenheten.

  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Jo de tar nog musten ur en de små liven :) Men de ger ju en massor med! Mina "små" är redan snart 4 och 6 och jag tycker allt har förflyttat sig då de har varit här en stund, de hinner överallt :)
  Må så gott farmor hälsar den här farmorn :)

  SvaraRadera
 4. Så roligt för dig Maj med lilla Fia.... Tänk att du fick en liten Flicka så söt, att glädja dig åt.Det är en Gåva!!!! Härligt att du o Mormor kan hjälpas åt, för det är ett rejält gympa-pass, upp o ner, på golvet ...eller hur.... Må så gott o Kram från oss Hallstingar, vov-vov.....;)

  SvaraRadera
 5. Jo, nog vet man att man lever efter en dag med de små liven...!! Lika roligt som det är, lika skönt är det att lämna tillbaka barnet!!
  Du har alldeles rätt, jag tappade nog bort dej när du bytte blogg. Och det var nog också i den vevan jag funderade på att lägga av med min, och den går på sparlåga nu, den riktiga lusten vill liksom inte infinna sej att skriva längre. Men nu ska jag lägga till dej i listan, så det blir lite ordning och reda!!
  Ha det så gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera