tisdag 18 juni 2013

Slottskogen, en pärla i Göteborg.......

Ikväll var jag i Slottsskogen tillsammans med vänner och lyssnade på Sommar-jazz. Slottsskogen är  en verklig oas mitt i storstan. Ikväll var det fantastiskt väder och det myllrade av folk överallt. (har jag nog skrivit om tidigare)

Några grillade,en del spelade spel, motionärer och elitlöpare "visslade förbi"........Tycker faktiskt att dessa konstverk är läckra! Först ser de bara ut som rostigt skrot men ju längre man tittar på dem (finns fler än jag fotade) desto bättre blir de och sen är tolkningen av konstverket igång.....Det finns ett fint sommarprogram över alla aktiviteter som pågår i parken och det kan ni läsa om HÄR
Vi satt inte direkt intill orkestern för vi ville prata lite också och det kan man ju inte om man sitter i "salongen"......där sitter de riktiga diggarna!

Ett glas rosé smakade utmärkt och det var en trevlig kvällDär jag satt hade jag utsikt över denna fontän....jag vet inte vad det är med "sprutande/porlande vatten" men som man säger på Facebook.  Gilla!


3 kommentarer:

 1. Hej Maj!
  Vilken stor och vacker park, och vilken mysig kväll du har haft med vänner. Såna fina stunder vill man gärna ha fler av eller hur. :)

  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 2. Du är så alert lilla vän, så skönt och vandra
  till Slottsskogen. Denna underbara plats, som man alltid
  går till vid besök i Götlabörg.
  Vi hörs innan Midsommar, jag återkommer.

  Kram Hajan

  SvaraRadera
 3. Slottsskogen...ja då får det bli ett besök där nästa gång vi gästar dot´ra!! Några år sen sist vi var där, så det är väl på tiden...och konstverken tror jag kommer att fall mej i smaken också!
  Önskar dej en riktigt skön och fin midsommar!!
  Kram kram

  SvaraRadera