fredag 2 januari 2015

Några av mina fina julklappar........

Tomten kom med en ny mobil till mig och förhoppningsvis ska den , Xperia  Z1, göra mig mindre ursinnig än jag blev på min gamla Samsung som hela tiden laddar ur

 Har varit i telebutiken ett flertal gånger men de har varje gång sagt att den gamla är ok......men nu förstod Tomten att det inte var bra för blodtrycket med den. Någon som har en Xperia Z1 som jag skulle kunna rådfråga vid eventuella problem

Sen lite glitter och flärd! Fick detta fina smycke, av min svärdotter,  från en mycket populär designer
Mycket spännande var det att öppna den fina asken och detta fanns i
TACK Anna!

Tur att det finns almanackor för nu har jag definitivt tappat greppet om veckor,vardagar eller lö/sön eller helger mitt i veckan......tror inte jag är ensam om det!

Tittar just nu på Ocean´s twelve som jag sett många många gånger. Georg Clooney tål att ses på.!
Kanske byter jag till tv2 där de visar Carl-Einar Häckner´s sommarvarieté. Blev aldrig av att se den på Liseberg i somras.

PS. Det är vanlig fredag idag DS


4 kommentarer:

 1. Det du Maj väl en fin och välkommen julklapp- Den sorten är ju väldigt modern just nu. Tänk så bra, vi ger inte längre varandra några klappar, personliga.
  Vi är ju så många , så det har vi inte råd med. Men ungdomarna och småbarnen får,
  det får räcka. Nu skall jag gå till kojs, och läsa lite innan jag somnar.

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År! Det har varit så mycket helgdagar nu så man blir lite vimsig. Även om jag tycker det känns väldigt tomt och tyst när alla åkt hem till sitt, så känner jag att det behövs lite lugna dagar med. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken bra och lyxiga julklappar. Smycket var ursnyggt! Och hoppas nu att mobilen fungerar som det är tänkt. Jag har ingen sådan, tyvärr, så jag kan inte säga något. Vet bara att jag hört att dom skall vara fantastiskt bra!
  God fortsättning
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Bra å fina klappar du fått, hoppas du får bättre tur med din telefon än jag. Sony experia 3 fick jag köpt mig, tre dagar efter den kom for den i golvet å en spricka i bakdelen, fasen också. Det finns det som är värre.
  Ha en go söndag/kramen

  SvaraRadera